PRO-GOLD комплект

87,00 лв.
  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: 3011-0325
+ -
Цена: 87,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

 Открийте златото по лесния начин с гамата от висококачествени легени и аксесоари на Minelab - PRO-GOLD. Този премиум набор от инструменти има всичко от което се нуждаете, както за начинаещи така и за експерти. Проучването за злато никога не е било толкова забавно с този комплект! 
  -Мелкостранни зони за панорамиране за максимално злато
  -Високо контрастно синьо за оптимална видимост на златото
  -Полагащите точки на цветното колело имат висок цветен контраст.
 
                                                 Какво включва


15-инчов двоен леген 
Легена има три отделни зони за промиване на златото.Единия е с идеални 90 градусови извивки,втория е снабден с сравнително по-малки извивки и накрая,третия има идеална гладка повърхност.Всичко това ще ви осигури много по-лела работа с най-добри резултати.

10-инчово единичен леген
Този леген е с по-малки размери и съответно малко е по-лек.Имаме две зони за промиване на злато-първата е с 90 градусови извивки,а втората е с гладка повърхност.Легена е подходящ както за начинаещи,така и аз деца.

Класификатор
Благодарение на точно този аксесоар ще ви бъде много по-лесно да пресявате едрите парчета пръст и камъчета, преди да се заемете с по-финните парченца.Можете спокойно да го комбинирате с една 20 литрова кофа, за пресяване.А двете дръжки отстрани ще ви позволят лесно да го контролирате.


Чантичка
В тази чантичка идеално се събира целия комплект. Можете лесно да я напълните и да я сложите на рамо и да тръгнете към мястото за търсене.

 


 
Също така са включени в този първокласен комплект за промиване на злато


 -Магнит за отделяне на желязо
 -Двойна лупа (3 × 5 ×)
 -Вакуумна смукателна бутилка
 -Пипета за пренос на злато
 -Флакони за съхранение на микро-злато
 -Ръководство за работа

Открийте златото по лесния начин с висококачествени легени и аксесоари Minelab PRO-GOLD.

Подобни продукти
PRO-GOLD 15', 38СМ

Възползвайте се от нашето ново предложение от Minelab Pro-Gold леген за промиване на злато с диаметър 38см./15". Вземете го на промоционална цена от 28 лв с ДДС! Този леген има три отделения за про

Цена: 28,00 лв.
PRO-GOLD 10' , 26СМ

➩Вземи сега леген за промиване на злато Minelab Pro-Gold с контрастно син цвят за оптимална видимост на самородното злато! MINELAB PRO-GOLD 10 ''. Този леген на Minelab с диаметър 26см. има 90 градусо

Цена: 23,00 лв.